11 Mart 2015 Çarşamba

Cementerio de la Recoleta Buenos Aires ARGENTINA Recoleta Mezarlığı Buenos Aires ARJANTİN 13 photos English&Turkish

 
 


CEMENTERIO DE La Recoleta; This cemetery is located in Recoleta's most elite. Argentina's elite high walled cemetery contains the graves of people. Marble and black granite statues of angels among the graves Evita, Domingo Sarmiento, Juan was Face the graves of famous people a lot like Quirogo is located. Wandering in a neighborhood surrounded by a variety of architectural building that creates a feeling of moving through the streets of this great venue graveyard.
In addition, the great bells arranged in a lush cypress trees also give vitality to this silent space. Here, people with lower income status tombs built on top of the cabinet is made up of concrete. Made of glass panes to the front and a picture of the deceased, memories, objects, decorated with flowers, etc..

 
 
 
 

   CEMENTERIO DE LA  RECOLETA; Bu mezarlık, Recoleta’nın en elit bölgesinde yer alır. Yüksek duvarla çevrili  mezarlıkta Arjantin’in elit kişilerinin mezarları bulunmaktadır.  Mermer melek heykelleri ve siyah granit mezar evlerin arasında Evita, Domingo Sarmiento, Juan Facundu Quirogo  gibi bir çok ünlü kişilerin de mezarları bulunmaktadır. İçinde dolaşırken, bir mahallenin çeşitli mimari binalarla çevrili sokakları arasında geziniyormuş hissi yaratıyor insanlarda, bu büyük mezarlık. Ayrıca çan şeklinde düzenlenmiş yemyeşil ulu servi ağaçları, ayrıca bir canlılık vermekte bu suskun alana. Burada gelir durumu daha düşük olan kişilerin mezarları üst üste yapılmış beton kabinlerden oluşuyor. Ön kısımlarına camlı bölmeler yapılmış ve ölen kişinin resmi, anı eşyaları, çiçekler vb ile süslenmiş.
 

 
 
 
 
 
 
 

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder